بررسی اثر اسانس پونه به فرمهای نانو و آزاد بر نگهداری ماهی کپور نقرهای چرخ کرده در طول دوره نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد
، بهاره قریشی
، حسن اصلانی*
، سعیده غفاری فر
، محمد شاکر خطیبی
، محمد مسافری
، عبدالرضا شقاقی
بررسی کیفیت آب زیرزمینی مورد استفاده برای مصارف آشامیدنی شهرستان کاشان با استفاده از شاخصهای کیفیت آب
تحلیل مدیریتی راهکارهای توسعه انرژی های تجدیدپذیر ایران در جهت کاهش انتشار گازهای گلخانهای و ارتقاء سلامت
ارزیابی ریسک بالقوه بومشناختی عناصر آرسنیک، کادمیم، نیکل و وانادیوم در رسوبات سطحی سواحل جنوبی دریاچه خزر (مورد مطالعه: ساحل خزرآباد ساری)
حذف حشره کش ایمیداکلوپراید با استفاده از اکسید منیزیم اصلاح شده در فرایند فعالسازی فتوکاتالیزوری پروکسی مونوسولفات با استفاده از تابش فرابنفش
بهینه سازی فرایند تلفیقی لجن فعال دارای بستر متحرک و فتوکاتالیستی با نانوساختارهای اکسید آهن-دی اکسید تیتانیوم در تصفیه فاضلاب داروسازی
بررسی تاثیر پاندمی کرونا (کووید-19) بر جمعیت آلایندههای بیولوژیکی در هوا، مطالعه موردی بیمارستان ولیعصر زنجان (99-1398)